Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2008

A Penis For Your Thoughts!

... ή αλλιώς «το Βασίλη μου για ένα άλογο»!

Μαθαίνω ότι στη μητριά πατρίδα εξελίσσονται δράματα και κωμωδίες, σε μια τηλεπραγματικότητα όπου παλαιοί φίλοι χωρίζουν (αν ήταν έτσι οι φίλοι;), ο εγχώριος Ron Jeremi αποπειράται να αυτοκτονήσει, ο Χίος θεωρεί τον Καμπουράκη αξιόλογο άτομο, ερωτικές και πολιτικές ίντριγκες και δολοπλοκίες που φτάνουν μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο και ως έθνος έχουμε τις femmes fatales (όπως και τους πολιτικούς) που μας αξίζουν. Στην αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζεται το Benny Hill Show (μαντέψτε ποιος παίζει το φαλακρό γεράκο που τον καρπαζώνει ο Μπένυ), το ΚΚΕ όπως πάντα αυτοϊκανοποιείται μέσα στον ιδεολογικό του αυτισμό, ο ΣΥΝ ^%@#$ (επιτρέψτε μου να μην επεκταθώ γιατί θα εκνευριστώ) κι ο ΛΑ.Ο.Σ να ζητά κυβέρνηση προσωπικοτήτων (ε, αφού ζήσαμε να δούμε Βελόπουλο, Πλεύρη, Άδωνη στη βουλή ένα μόνο απομένει: ο ΕΛ Λιακόπουλος για πρόεδρος με εκπρόσωπό του τον Ανέστη Κεραμυδά).

Το χαμένο νόημα των λέξεων πίνει τον πόνο του στα τσίπουρα στην ταβέρνα «Η Ωραία Ελλάς». Βέβαια αυτό δεν είναι νέο φαινόμενο αλλά τώρα πλέον μας φαίνεται φυσιολογικό. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους εδώ και χρόνια σ'αυτήν τη χώρα. Ο μόνος ο οποίος κυριολεκτεί είναι ο πρωθυπουργός. Λέει: «Θα είμαι απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς» και το κάνει. Την έχει πέσει στο απέναντι πεζοδρόμιο με το πασατέμπο και παρακολουθεί αμέριμνος. Ο δε έτερος ενεργός συνοδοιπόρος...

διαφημιστικό μήνυμα, σε λίγο η συνέχεια
Το Κυρ-ι-λούμπεν παρουσιάζει πλέον αρκετές ομοιότητες με τους ΕΧΑ (Ευτυχισμένοι Χωρίς Αιτία). Εκεί υπάρχουν 3 μέλη, ένας πρόεδρος, ένα ενεργό κι ένα ανενεργό μέλος. Η διαφορά με εμάς είναι ότι δεν έχουμε πρόεδρο για ιδεολογικούς λόγους αλλά έχουμε ένα ανενεργό μέλος. Έτσι μπορούμε να χρησιμοποιούμε το ίδιο ακρωνύμιο ΕΧΑ με άλλο περιεχόμενο (Εντοιχισμένοι Χωρίς Αιτία)
και τώρα η συνέχεια

... μιλά για τέλος εποχής. Δεν ξέρω αν πρόκειται πραγματικά για τέλος αλλά θα συμφωνήσω με το κλείσιμο το άρθρου του. Είμαστε όλοι μπροστά στις ευθύνες μας. Διότι πολύ έντεχνα καλλιεργούν την απαξίωση και την αδιαφορία. Ας μην τους αφήσουμε.

Αλλά πρέπει να δικαιολογήσω κάπως τον τίτλο της δημοσίευσης. Φανταστείτε μια πυρέσσουσα και παλλόμενη εν πλήρει στύσει ψωλή. Ε, αυτό που ακολουθεί είναι ένα ύμνος στον εν λόγω μέγα πούτσο.

OD Overdose ή Ωδή στην Ψωλή του Μηλιώνη (άλλως γνωστός ως το κτήνος).
Ηχοϊστόρημα: Έως τας Ουρανίας στέπας των νεφελωμάτων ακούετο το ερωτόφωνον κραύγασμα του κτήνους γνωστόν με την επωνυμίαν «Μηλιώνι το δασόδιον». Ούτο το κτήνος περίεργον και κινεί το ενδιαφέρον επιστημόνων, εξερευνητών και λαθροκυνηγών όπου διεκινούντο προς ιχνηλασίαν του θηρίου μετά του αναλόγου υπερβάλλοντος ζήλου. Όσοι εγύριζον άπρακτοι, ομίλουν περί μυθευμάτων, όσοι όμως εγεύοντο την συναναστροφήν του, ούτοι τριγύριζον μετά οδών, επωδών ή λόγοις εγκωμίων ίνα το κτήνος να υμνήσουσι με τον ο λέγω στίχο:

«Βλέπεις εκείνο το βουνό που βγάζει τον ασβέστη;
ο πούτσος μου στον κώλο σου κάνει Χριστός Ανέστη»

Στου Μηλιώνη το καυλί κάθισα ένα πρωί
και του λέω: κυρ Μηλιώνη το καυλί σου πως με λιώνει
και από καύλα με σκοτώνει…

Είσαι σάτυρος γνωστός του αιδοίου τιμωρός
αρχοντόκαυλος χοντρός της ψωλής σου ο ιστός
έγια μόλα έγια λέσα, βάλε και τ’ αρχίδια μέσα
έγια μόλα έγια λέσα, βάλε και τ’ αρχίδια μέσα

Δυο κίναιδοι μαλώνανε σε ξένο γαμιστρώνα,
Και ο Νίκος ο κολομπαράς την έχει σα βελόνα
Και ο Νίκος ο κολομπαράς την έχει σα βελόνα

Πιάνει πάτο σε πηγάδι μια ψωλή χωρίς ψεγάδι
Πιάνει πάτο σε πηγάδι μια ψωλή χωρίς ψεγάδι

Τη γλύκα που'χει το μουνί, κι ο κώλος σου τη δίνει
Σου δίνει και δύο τάλιρα να πάρεις βαζελίνη
Σου δίνει και δύο τάλιρα να πάρεις βαζελίνη
Δύο πήχες όλο κι όλο και δεν του ‘τσουξε τον κώλο
Δύο πήχες όλο κι όλο και δεν του ‘τσουξε τον κώλο

Τη σούφρα σου την όμορφη εγώ θα σου τη γλύψω
Τη σούφρα σου την όμορφη εγώ θα σου τη γλύψω
Και με τη γλώσσα μου γλυκά θα σου τη ξεσκατίσω
Και με τη γλώσσα τρυφερά θα σου τη ξεσκατίσω

Πιάνει πάτο σε πηγάδι μια ψωλή χωρίς ψεγάδι
Πιάνει πάτο σε πηγάδι μια ψωλή χωρίς ψεγάδι

2 σχόλια:

angeliki είπε...

Kala.. polu petuchimenos scholiasmos kai gamati i epilogi tou asmatos :).Kai pou kai na isouna edo ,Niko..Mas ta echoun kanei toumpano kanonika..Tileorasi de thumamai apo pote echo na anoixo,alla tora teleutaia kovo kai tous scholiasmous sto radiofono..Poso akoma pia? Ftanei..

chmarni είπε...

Όντως ο Ζαχόπουλος είναι ίδιος με τον Ron Jeremy που από ότι κατάλαβα από την μικρή αναζήτηση που έκανα στο Internet είναι PornoStar (Και κλασικός αν κατάλαβα καλά).
Μόνο που ο Ζαχόπουλος είναι λίγο ποιο Ξανθός.
Τελικά τι σου κάνει η φύση !!!

Υ.Γ Αγγελική αν σου άρεσε το τραγούδι νομίζω ότι στο επόμενο Live (Ζορζ Πιλαλί & Δημήτρης Πουλικάκος) επιβάλλεται να δώσεις το παρόν.