Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Το Χριστό σας, Τσόγλανοι!

Ελλάς το μεγαλείο σου!

Κλαυσίγελως αυτή η χώρα! Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός μας, αυτός καλέ, ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, που πριν από 4 μήνες έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα δώσει αυξήσεις +1% επιπλέον του πληθωρισμού, τώρα έρχεται και στην πράξη καταργεί το 14ο μισθό (-30% στον 14ο, -30% στο 13ο και κάτι ακόμα στα επιδόματα, πάει ο 14ος...) και πολλά άλλα. Αυξάνει δε τον ΦΠΑ! Μετά από 25 χρόνια λιτότητας, νά'σου μια νέα λιτότητα. Γιατί σου λέει το εθνικό χρέος εκτινάχτηκε στα ύψη. Και ποιος το έφαγε αυτό το εθνικό χρέος; Και σε ποιους καριόληδες χρωστάμε; Κι άντε καλά, όλοι οι προηγούμενοι ήταν χαραμοφάηδες κι άχρηστοι κι ήρθε αυτός να βάλει μια τάξη, επιτρέπεται κοτζάμ πρόεδρος σοσιαλιστικής διεθνούς να μετρά φραγκοδίφραγκα; Που είναι τα μέτρα για ανάπτυξη; Που είναι οι επενδύσεις για το μέλλον; Που είναι η έρευνα (μουχαχα, αυτοί είχαν απλήρωτες τις συνδρομές των πανεπιστημίων στις επιστημονικές εκδόσεις για 2 χρόνια);

Και με τα μέτρα της νέας σοσιαλιστικής κυβέρνησης συμφωνούν τα δυο ακροδεξιά κόμματα της χώρας (ΛΑΟΣ και ΝΔ, πλέον μ'έναν κώλο για πρόεδρο, Α.Σ.). Αλλά έρχεται η ηρωική ελληνική αριστερά να σώσει τα πράματα. Το ΚΚΕ με τον ιδεολογικό του αυτισμό να σου λέει ότι για όλα φταίνε οι αμερικανοί κι ο ιμπεριαλισμός, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ wannabe κι η εξωκοινοβουλευτική αριστερά τόσο δογματική που μισούν περισσότερο τους υπόλοιπους αριστερούς από λοιπούς κοινούς θνητούς. Τόσο δογματικοί αριστεροί που έχουν κάνει την αθεΐα δόγμα και το που τέλος της πάλης των τάξεων έχει αντικαταστήσει τη δευτέρα παρουσία. Αυτοί λοιπόν, μαζί με τα συνδικάτα, συνδικαλιστές και λοιπούς εργατοπατέρες οργάνωσαν συλλαλητήριο. Εκεί λοιπόν συμβαίνουν τα εξής τραγελαφικά: Από τη μια οι ορθόδοξοι αριστεροί κατηγορούν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ ως πουλημένο και τον αυγατίζουν κι αυτός ως τέρας ψυχραιμίας ορμά να τους επιτεθεί, απ'την άλλη η ελληνική αστυνομία, αυτός ο ευγενής θεσμός, ψεκάζει χημικά, κατά τ'άλλα απαγορευμένα απ'τις διεθνείς συμβάσεις για το χημικό πόλεμο, στη φάτσα του Μανόλη (ή μήπως Μανώλη) Γλέζου και το στέλνει το νοσοκομείο.

Ω, αμετροεπή Έλληνα! Ποιες λοιπόν είναι οι αντιδράσεις; Τα δυο ακροδεξιά κοινοβουλευτικά κόμματα καταδικάζουν με το γνωστό "ναι μεν, αλλά", ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (μουχαχα) για μια ακόμη φορά ζητά εξηγήσεις απ'την αστυνομία (τι σκατά, εδώ και 4 μήνες κάθε μέρα εξηγήσεις ζητά, ακόμη να καταλάβει;) οι δε αριστεροί βαυκαλίζονται για την ορθότητά τους. Η αστυνομία ζητά συγγνώμη απ'το Γλέζο γιατί είναι λέει σύμβολο (αν δεν ήταν μπορεί και να του φύτευαν καμιά σφαίρα αλλά ας όψεται), η δε ΓΣΕΕ ζητά την τιμωρία για την άνανδρη δολοφονική επίθεση (τι διάολο, τόσο φονικές διοξίνες ή μικροβιο-ανθεκτική σαλμονέλα είχαν αυτά τ'αβγά;)

Παν μέτρον άριστον! Ευτυχώς που ήρθε την κατάλληλη στιγμή η Τζούλια να ορθώσει το πεσμένο εθνικό ηθικό. Μια Dom Perignon στο μούνι, του ΔΝΤ προκαλεί την φυγή!

Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, η ευρωπαϊκή οικονομική ένωση μιλούσε για πολιτική ένωση. Σήμερα, τα μέλη αυτής, της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ένωσης αρνούνται να βοηθήσουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ένα μέλος! Παράλληλα η ευρωπαϊκή ακροδεξιά ανεβαίνει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται κι αυτοί το χαβά τους.

Ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα!

ΥΓ: Δε γαμιέσαι κι εσύ κι ο γρύλλος σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: