Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Συνουσία Ονειρική

Άνοιξε τα μάτια του. Ένιωσε ότι έβγαινε από ένα όνειρο. Αλλά όνειρο αληθινό. Είχε ονειρευτεί κι άλλες φορές ερωτικές συνευρέσεις μαζί της. Αλλά ποτέ τόσο ζωντανές. Το άρωμά της ήταν ακόμη παρόν, η γεύση της στα χείλη του, ο ιδρώτας της στο στήθος του. Πάντα αναρωτιόνταν γιατί μόνο στα όνειρά του ένιωθε τόσο παθιασμένα μαζί της. Κάθε φορά που τη συναντούσε, όλα κυλούσαν χωρίς κάποιο συναίσθημα, χωρίς πάθος, χωρίς αναταραχή. Μια συνηθισμένη φιλική συνάντηση. Κι αργότερα, όταν έπεφτε για ύπνο, όλα ήταν διαφορετικά. Το πάθος του γι'αυτή ξεχείλιζε, ήταν πάντα γυμνός μπροστά της, με τ'όργανό του εν πλήρη στύση, να ξεχειλίζει ερωτικούς χυμούς. Κι αυτή τόσο αισθησιακή, τόσο ελκυστική, που και μόνο στη θέα της ηλεκτρικά προοργασμικά κύματα τον διαπερνούσαν. Και τα όνειρά του εξελίσσονταν σε εκπληκτικές στιγμές συνουσίας. Αλλά κάθε φορά που ξυπνούσε, όλα έμειναν στο επίπεδο του ονειρικού.

Όχι όμως αυτή τη φορά. Η μυρωδιά της ήταν ακόμη διάχυτη στο δωμάτιο, πάνω του. Γύρισε το κεφάλι και κοίταξε το κρεβάτι δίπλα του. Άδειο. Πάλι όνειρο ήταν. Τίναξε από πάνω του την κουβέρτα κι ανακάθισε στην κλίνη. Ήταν γυμνός. Ποτέ δεν κοιμόταν γυμνός μόνος! Αλλά αυτή δεν ήταν εκεί. Κοίταξε το σφύζον όργανό του που είχε ακόμη ίχνη σπέρματος. Αλλά όχι μόνο. Κολπικές εκκρίσεις πλημμύριζαν το οσφρητικό του πεδίου κι ο χαρακτηριστικός της ιδρώτας ήταν παντού πάνω στο κορμί του. Τι συνέβαινε; Σηκώθηκε. Αμέσως ένιωσε τη γνωστή μετασυνουσιακή κόπωση στην κοιλιακή του χώρα καθώς και στα λαγόνιά του. Παραήταν ζωντανό αυτό το όνειρο.

Κίνησε για το μπάνιο, να ετοιμαστεί για την καθημερινή του ρουτίνα, όταν περνώντας απ'το σαλόνι είδε στο τραπέζι δυο ποτήρια μισογεμάτα αλκοόλ. Και δίπλα, ένα της σκουλαρίκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: